32GB • Sandisk Extreme CompactFlash Kaart

32GB • Sandisk Extreme CompactFlash Kaart

0 out of 5

40,54

MerkSanDisk – Extreme 
TypeCompactFlash
Capaciteit32 GB
Snelheidsklasse UDMA-7, VPG-20
Leessnelheid  120MB/s 
Geschikt voorSpiegelreflex, videocamera, systeemcamera, compactcamera
Availability: 5 in stock SKU: 619659123680 Categories: , , Tags: , ,

Description

SanDisk 32GB Compact Flash Extreme kaarten zijn geschikt voor gebruik in mid-range tot high-end spiegelreflex camera’s en Full HD camcorders. De CFC Extreme kaarten kunnen voor zowel actiefotografie als snelle data opslag gebruikt worden. Tevens voldoet deze aan de VPG20 (Video Performance Garantee) waardoor een minimale opname snelheid van 20MB/s gegarandeerd is bij Full HD video opnames. De nieuwe Extreme CFC kaarten hebben maximale leessnelheid van 120MB/s en een schrijfsnelheid van 85MB/s.

DUURZAME PERFORMANCE VOOR ELKE SITUATIE
De optimale combinatie van de snelheid van het schieten van foto’s (tot 85MB/s) garantie op duurzame videoperformance (VPG-20), en overdrachtssnelheid (tot 120MB/s); 16GB – 128GB kaarten slechts.

De SanDisk Extreme CompactFlash -geheugenkaart, ideaal te gebruiken met DSLR (Digital Single Lens Reflex [Digitale Reflex met Eén Lens]) camera’s en HD camcorders van het middensegment tot de allerbeste in zijn soort, levert zeer goede lees/schrijfsnelheden om de snelle actieschots te vangen en om snelle bestandsoverdachten mogelijk te maken. Deze geheugenkaart kenmerkt zich door videoperformantie-garantie (VPG-20) om een minimum aan duurzame opnamesnelheid van 20MB/s te leveren om volledige HD- video-opname (1080p) van hoge kwaliteit te ondersteunen. Sla uw voordeel uit burst-mode fotografie met de schrijfsnelheden van de kaart tot 85MB/s (567X) en geniet van de efficiënte workflow met zijn overdrachtssnelheden tot 120MB/s. Met capaciteiten tot 128GB verschaft deze geheugenkaart voldoende opslag voor volledige HD-video’s en RAW foto’s.

UITZONDERLIJKE SHOT TOT SHOT-PERFORMANCE
De SanDisk Extreme CompactFlash-geheugenkaart heeft schrijfsnelhed tot 85MB/s en draagt bij tot een gemiddelde tot hoge performance van uw DSLR tijdens het burst-mode schieten van foto’s, snellle shots en RAW plus JPEG vastlegging. De kaart kan foto’s bijna onmiddellijk vastleggen en garandeert dat u de beste shot zal vastleggen. Leessnelheden tot 120MB/s maken het verplaatsen van beelden naar uw computer snel en eenvoudig.

VIDEO-OPNAME VAN PROFESSIONELE KWALITEIT
De SanDisk Extreme CompactFlash geheugenkaart kenmerkt zich door Video-performance-garantie (VPG-20) profielspecificatie die de stijgende vraag naar geheugen voor professioneel video-apparatuur zoals HD camcorders kan bijhouden. De VPG-20 van de kaart garandeert gegevensoverdracht tussen de kaart en camera met een duurzame opnamesnelheid van 20MB/s voor een gemakkelijke en ononderbroken videostream. U zult in staat zijn om op te nemen in resoluties die zo hoog zijn als 1080p4 zonder beelden die overgeslagen zijn.

Additional information

Merk

Sandisk

Type kaart

CompactFlash

Opslagcapaciteit

32 GB

Leessnelheid (max.)

120 MB/s

Snelheidsklasse

UDMA 7, VPG-20

Toepassing

Compactcamera, Spiegelreflexcamera, Systeemcamera, Videocamera

You've just added this product to the cart: