64GB • Sandisk Extreme PRO SD-kaart• UHS II

Populair

64GB • Sandisk Extreme PRO SD-kaart• UHS II

0 out of 5

135,52

MerkSanDisk – Extreme PRO
TypeStandaard SDHC
Capaciteit64 GB
Snelheidsklasse Class 10, U3, 4K
Leessnelheid 300 MB/s 
Interface UHS-II
Geschikt voorcompactcamera, systeemcamera, videocamera,, spiegelreflexcamera, burst fotografie 
Availability: 8 in stock SKU: 619659144463 Categories: , , Tags: , , , , , , ,

Description

Optimaliseer je efficiency

Voor supersnelle opnamen in continue serieopname, maximale efficiëntie van het werkproces bij postproductie en high-performance video-opnamen, kiest u voor SanDisk Extreme PRO SDHC- en SDXC UHS-II-geheugenkaarten. De krachtige SDHC- en SDXC-geheugenkaarten bieden opnamesnelheden tot 260 MB/s* (1733X) en overdrachtssnelheden tot 300 MB/s* (2000X). UHS Speed Class 3 (U3) ondersteunt 32 GB tot 128 GB** aan video-opnamen in Full HD- en 4K-bioscoopkwaliteit1. SanDisk Extreme PRO SDHC- en SDXC UHS-II-geheugenkaarten, die zijn geoptimaliseerd voor camera’s die de nieuwe UHS-II-norm ondersteunen, leveren de resultaten zonder concessies die professionele fotografen vereisen.

Onwaarschijnlijk snelle SHDHC en SDXC-geheugenkaart

Professionele camera’s en camcorders met hoge resolutie verdienen het vermogen, de prestaties, de capaciteit en de betrouwbaarheid van de allernieuwste innovaties van SanDisk. Daarom vertrouwen professionele fotografen en videografen op geheugenkaarten van SanDisk®.

Gewaardeerd als Speed Class 3 voor soepele opslag van 4K en Full HD-video

Voor maximale efficiëntie leveren de SanDisk Extreme PRO SDHC- en SDXC UHS-II-geheugenkaart extreem hoge overdrachtssnelheden tot 300 MB/s* ter ondersteuning van het werkproces bij de postproductie. Schrijfsnelheden tot 260 MB/s* kunnen snelle opnamen, sequentiële serieopname en het vastleggen van RAW- plus JPEG-opnamen met gemak aan.

Opslagcapaciteit tot 64 GB

Met UHS Speed Class 3 (U3)-classificatie2, stellen SanDisk Extreme PRO SDHC en SDXC UHS-II-geheugenkaarten u in staat zonder onderbrekingen 4K-videobeelden van bioscoopkwaliteit en Full HD-video1 vast te leggen. Hierdoor zijn deze ideaal voor professionals die extreme sporten en andere activiteiten met snelle acties vastleggen zonder frames te verliezen.

Herstel verwijderde foto’s en video’s met RescuePRO Deluxe Software

SanDisk Extreme PRO SDHC en SDXC UHS-II-geheugenkaarten zijn schokbestendig, temperatuurbestendig, waterbestendig en röntgenstraalbestendig5, zodat u van uw avonturen kunt genieten zonder zich zorgen te maken over de duurzaamheid van uw geheugenkaart.

Eenvoudig bestandsherstel met RescuePRO® Deluxe-software

Bij de kaart wordt een aanbieding geleverd voor het downloaden van RescuePRO® Deluxe-software voor gegevensherstel.3 Deze software maakt het gemakkelijk om bestanden te herstellen die per ongeluk zijn verwijderd (download vereist).

Kies de hoeveelheid opslag die u nodig hebt

De hoeveelheid opslag die u nodig hebt, is afhankelijk van het type bestanden, hoe groot deze zijn en hoeveel van deze u wilt opslaan. Klik hier om een diagram te bekijken dat u een idee biedt van het aantal foto’s en uren video u kunt opslaan voor elke capaciteit.

Additional information

Merk

Sandisk

Type kaart

Standaard SDHC

Opslagcapaciteit

64 GB

Snelheidsklasse

Class 10, U3

Leessnelheid (max.)

300 MB/s

Interface

UHS-II

Toepassing

Burst fotografie, Compactcamera, Spiegelreflexcamera, Systeemcamera, Videocamera

You've just added this product to the cart: