256GB • SanDisk Ultra Micro SD-kaart UHS-I (100MB/s) A1

-30%

256GB • SanDisk Ultra Micro SD-kaart UHS-I (100MB/s) A1

0 out of 5

55,06

MerkSandisk
TypeMicro SDXC
Capaciteit256 GB
Snelheidsklasse Class 10,U1,A1
Leessnelheid 100 MB/s 
InterfaceUHS-I
Geschikt voorSmartphone, tablet
Extra’sInclusief SD adapter
Availability: 5 in stock SKU: 619659161972 Categories: , Tags: , , , ,

Description

SanDisk 256GB Micro SD-kaart (Micro SDXC-kaart) inclusief adapter. Deze microSD-kaart is de nieuwe versie SanDisk Ultra Micro SD Kaart met 100MB/s leessnelheid. Deze nieuwe snelle micro SD-kaart is o.a. zeer geschikt om te gebruiken in mobiele telefoons voor het draaien van apps en extra extern geheugen. Verder is deze SD-kaart zeer snel en goed toepasbaar in fototoestellen voor snelle opname van foto’s en films.

Specificaties
Intern geheugen: 256GB.
Soort flashgeheugen: Micro SDXC.
Class 10 (schrijfsnelheid minstens 10 MB/s) en UHS-I.
Geschikt voor Full HD foto en video, digitale camera’s, telefoons en tablets.
UHS interface: UHS-I
UHS snelheid: U1

Extra uitleg over UHS aanduiding
UHS staat voor Ultra High Speed. Het is een definitie voor SDHC en SDXC kaarten. Er is een onderscheid tussen de UHS snelheidsklasse en de UHS interface aanduiding.
Met betrekking tot snelheid wordt deze in U1 of U3 weergegeven. U1 staat voor een minimale schrijfsnelheid van 10MB/s, U3 staat voor een minimale schrijfsnelheid van 30MB/s.
De aanduiding voor snelheid is een U met daarin het cijfer 1 of 3. Op deze kaart staat U1 en deze kaart heeft een schrijfsnelheid van maximaal 100 MB/s.

Wanneer de kaart wordt aangeduid met UHS-I (met Romeins cijfer 1) dan slaat dit op de interface (het type aansluiting van de kaart). Bij UHS-I is er 1 rij connectoren op de geheugenkaart aanwezig. De geheugenkaarten met type UHS-II hebben een aantal extra connectoren op de kaart beschikbaar die maken dat de interactie (lees en schrijfsnelheid van de kaart) sneller maakt. De maximale snelheden van de UHS-II kaarten liggen hierdoor veel hoger dan bij de UHS-1 kaarten. UHS-II kaarten zijn compatible met UHS-I aansluitingen. Als u een UHS-II kaart gebruikt in een apparaat dat UHS-I geschikt is dan zult u gebruik kunnen maken van de maximale snelheid van USH-I. Controleer altijd even voor aanschaf van een sd kaart welk type aansluiting u op uw camera of ander apparaat heeft. Dit betreft een micro SD-kaart met een UHS-I interface.

Geschikt voor Android apps
Op deze kaart is de A1 aanduiding aanwezig en dat betekent dat de sd-kaart geschikt is voor gebruik in Android (telefoon)toestellen. U kunt er dan ook apps op draaien en daarmee deze kaart gebruiken als een soort extra intern geheugen van uw telefoon.

Inclusief adapter
Deze microSDHC kaart van 16GB wordt geleverd met een adapter. Met de adapter kunt u de micro SD-kaart ook gebruiken in apparaten waarin alleen een normale SD-kaart past. U bent met de adapter dus zeer flexibel in het gebruik van deze micro SD-kaart.

Productdetails

Compatibel met je apparaten
SanDisk®-kaarten zijn compatibel met Android-smartphones en -tablets.

Neem nog meer uren Full HD-video op en sla alles op
Met een baanbrekende capaciteit van tot wel 512 GB*, kun je nog meer uren Full HD-video7 op de kaart opslaan zonder je zorgen te hoeven maken over gebrek aan ruimte voor de video’s, foto’s, muzieknummers, films en andere bestanden die je wilt opnemen, opslaan en delen.

Overdrachtssnelheden tot 100 MB/S
Supersnelle overdrachtssnelheden betekenen dat je content snel wordt overgezet zodat je tot wel 1000 foto’s per minuut kunt verplaatsen.

Laad apps sneller met A1-gewaardeerde prestaties
De SanDisk Ultra® microSD-kaart heeft een A1-waardering en is geoptimaliseerd voor apps, waardoor deze sneller worden gestart en sneller werken en je smartphone soepeler werkt.

Opname van Full HD-video
Een snelheidsclassificatie van klasse 10 stelt je in staat Full HD-video op te nemen en foto’s van een zeer hoge kwaliteit te maken.

Sandisk® Memory Zone-app voor eenvoudig bestandsbeheer​​​​​​​
De SanDisk Memory Zone-app, die beschikbaar is vanuit de Google Play™ store, stelt je in staat alle bestanden op je telefoon op één plek te bekijken en te openen of er back-ups van te maken. Je kunt hiermee ook automatisch bestanden vanaf je apparaat naar jegeheugenkaart overbrengen om ruimte vrij te maken.5

Additional information

Merk

Sandisk

Type kaart

Micro SDXC

Opslagcapaciteit

256 GB

Snelheidsklasse

Class 10, U1, A1

Leessnelheid (max.)

100 MB/s

Interface

UHS-I

Toepassing

Smartphone, Tablet

Extra's

Inclusief SD adapter

You've just added this product to the cart: