Verzenden & retourneren

Mooie producten verdienen een snelle en zorgvuldige verzending. Zonder overbodige bijkomende kosten. En mocht het nodig zijn uw aankoop te retourneren? Dan gelden daarvoor bij SD-kaart.nl flexibele regels.

Levertijd
Het verzenden van uw aankoop laten we verzorgen door PostNL. Wilt u uw SD kaart morgen al in huis? Plaats uw bestelling via deze site dan vóór 12:00 uur.

Dit geldt op alle werkdagen. Mits op voorraad, dat is bijna het gehele assortiment, verlaat het product dan diezelfde dag nog ons magazijn op Ameland. Om de volgende dag bij u te kunnen bezorgen. Ook leveringen naar België en Duitsland gaan snel: normaliter maar 1 tot 2 werkdagen.

Post NL SD-Kaart.nl

> Op werkdagen vóór 17:00 besteld, morgen in huis!

> Ook leveringen in het buitenland gaan vliegensvlug

Bezorging

PostNL bezorgt op het opgegeven adres in Nederland, België of Duitsland. Wilt u uw aankoop bezorgd hebben elders in het buitenland? Neem contact met ons op voor de (ruime) mogelijkheden.

Track & trace code
Deze ontvangt u uitsluitend wanneer u kiest voor een levering met Track & Trace code. Hier zitten hogere kosten aan verbonden omdat het in dit geval om een pakketzending gaat.

Adres thuis, werk, vakantie: geef maar aan!
Behalve uw thuisadres kunt u ook een postadres opgeven. Of het adres van uw werkgever of eigen bedrijf. SD-kaart.nl laat uw SD kaart dan gewoon op uw werk bezorgen! Let op: geef in dat geval bij uw bestelling naast het afleveradres óók de bedrijfsnaam op. Zo komt het pakket tijdig terecht op de juiste plek. Bovendien is er de mogelijkheid het adres op te geven van uw vakantiebestemming. Voor optimale ontspanning en optimaal gemak.

> Bezorging via PostNL

Ook levering mogelijk op uw werk
> En zelfs op uw vakantie-adres

Bezorgkosten

Wij rekenen lage bezorgkosten van 1,95 euro per verzending.

> Zoekt u meerdere producten? Combineer deze dan in één bestelling

Ruilen en retourneren

SD-kaart.nl doet haar best alle producten op de website zo goed mogelijk aan u te tonen met foto’s en toe te lichten met uitgebreide beschrijvingen. Elke order die we ontvangen wordt vervolgens met grote zorgvuldigheid verwerkt en verzonden. Mocht een product echter toch niet voldoen aan uw verwachting, dan bieden wij de mogelijkheid het aangeschafte product te ruilen of te retourneren.

Een bestelling mag u annuleren tot 30 dagen na ontvangst. Zonder opgave van reden. Wettelijk is deze periode 14 dagen, maar SD-kaart.nl hanteert dus een ruime termijn van (zo goed als) een maand.

Hierna heeft u nog eens 14 dagen om uw product retour te sturen. U ontvangt dan het volledige orderbedrag terug, inclusief verzendkosten. U betaalt alleen de kosten voor retour van huis naar webwinkel.

Maakt u gebruik van uw herroepingsrecht? Dan behoort u het product met alle geleverde toebehoren – indien redelijkerwijze mogelijk bovendien in originele staat en verpakking – aan SD-kaart.nl te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sd-kaart.nl. Vul hiervoor eerst het onderstaande formulier in. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag terug binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier de ruil- en retourinstructies inclusief het retourformulier

Met betrekking tot het te crediteren bedrag geldt het volgende. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf op te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wat te doen bij een klacht?

Het spreekt voor zich: wij doen er alles aan om een eventuele klacht te voorkomen. Is er desondanks sprake van een klacht? Dan raden wij u aan deze eerst bij ons kenbaar te maken. Dat kan door te mailen naar info@sd-kaart.nl. Leidt dit onverhoopt niet tot een oplossing, dan is het mogelijk uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Sinds 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, staat het u vrij deze te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Shop op SD-kaart.nl