SD kaart Action

Sd kaart Action 128gb

sd kaart SanDisk A1 128 GB 2
€19,95
Bij de Action hebben ze het merk Sandisk en nu ook Samsung te koop. De volledig naam van deze sd kaart is Sandisk MicroSDXC UHS-I kaart met Adapter 128GB. Action Sd kaart Update 2022: Samsung Evo Plus 128GB €17,95 Hieronder hebben wij dezelfde kaart op Bol.com in de aanbieding gevonden.

Sd kaart Action 256gb

sd-kaart-SanDisk-A1-256-GB-2
Niet te koop bij de Action
De sd kaart 256GB is helaas niet bij de action te koop. Deze kaart hebben wij wel in de aanbieding gevonden bij Bol.com

Sd kaart Action 64gb

Sandisk Nintendo Switch Microsdxc 64GB
€17,95
Sandisk MicroSDXC Nintendo Switch zonder adapter 64GB. Deze kaart hebben wij in de aanbieding gevonden op Bol.com

Sd kaart Action 32gb

Sandisk Ultra mircosdhc ush-I 32GB
€9,95
Sandisk Ultra microSDHC USH-I kaart met Adapter 32GB. Deze kaart hebben wij in de aanbieding gevonden op Bol.com

Snelheidstest met verschillende SD kaartjes verkrijgbaar bij de Action

Op de testbank Wij hebben de verschillende geheugenkaartjes getest op snelheid en opslag capaciteit. SD kaart Action Wij hebben de sd kaarten met twee verschillende programma’s getest op lees- en schrijfsnelheid. Testcase De testen zijn uitgevoerd met één van de snelste sd kaartlezer van dit moment. Cardreader Kingston FCR-HS4 Deze betaalbare kaartlezer ondersteund alle sd kaarten. CF, MicroSD, MicroSDHC, MicroSDXC, MS DUO, SD, SDHC, SDXC Deze kaartlezer is al verkrijgbaar vanaf €39,95 Een van de populairste geheugenkaarten, de SanDisk Ultra, is opgewaardeerd tot de SanDisk Ultra Plus microSD. Snelle lees- en matige schrijfsnelheden maken de Ultra kaarten tot een uitstekende waarde. In onze tests behoren ze zelden tot de snelste kaarten, maar hun prestaties zijn stabiel, en de kosten zijn steeds redelijk. De Ultra Plus belooft ten minste 10MB/s continue schrijfsnelheid voor video-opnamen, samen met een leessnelheid van 100MB/s en V10/U1 schrijfprestaties. De kaart voldoet aan de prestatienormen van Application Performance Class 1, zoals aangegeven door de A1-rating op het etiket. Dit geeft aan dat de kaart ten minste 1.500 random read input-output operations per seconde (IOPS) en 500 random write IOPS aankan. Een micro SD-kaart die aan de A1-specificatie voldoet, zal doeltreffend werken voor het opslaan van kleine gegevensbestanden en het rechtstreeks vanaf de kaart uitvoeren van programma’s in mobiele telefoons, tablets en andere draagbare toestellen. De beschikbare capaciteiten voor Ultra Plus microSD-kaarten zijn 16, 32, 64, 128 GB, 256 GB en 400 GB. In deze review wordt de 128GB microSDXC versie model SDSQUSC-128G-ANCMA met UPC 619659135416 getest. De bijbehorende microSD naar SD adapter en geheugenkaart worden beide in China geproduceerd. SanDisk biedt een beperkte levenslange garantie voor de Ultra Plus kaart. Prestaties Geheugenkaartlezers werden gebruikt om de prestaties van de SanDisk Ultra Plus 128GB microSDXC kaart te testen. De hoogste sequentiële leessnelheid in benchmark tests met USB 3.1 en 3.0 lezers was 99,5 MB/s, wat precies overeenkomt met de door Sandisk geclaimde maximale leessnelheid van 100 MB/s. Het maximale sequentiële schrijf benchmark resultaat was 62,9 MB/s, wat ons bij de schrijfsnelheid brengt. Gezien de waarderingen van de kaart van V10 en U1, die slechts een minimale schrijfsnelheid van 10MB/s aangeven, is dit meer dan verwacht. Over alle geteste kaartlezers heen bleven de prestaties van de kaart consistent.

Eind resultaat

Al snel werd duidelijk dat de Sandisk micro sd kaart gemaakt voor de Nintendo Switch de allersnelste SD kaart is die te koop is bij de Action. Deze scoorde een verbluffende resultaat van: Leessnelheid is 123MB/s Schrijfsnelheid is 66.1MB/s Zowel lezen als schrijven zijn ongeveer een 30MB/s sneller dan de Sandisk MicroSDXC UHS-I kaart. Micro sd kaart action is wat ons betreft een goede en betaalbare aankoop.