SD kaart Action

Action Sd kaart Update 2023:
Sd-kaarten zijn alleen in de winkels nog te koop

Sd kaart Action 128gb

€19,95

Bij de action hebben ze het merk Sandisk en nu ook Samsung te koop.
De volledig naam van deze sd kaart is Sandisk MicroSDXC UHS-I kaart met Adapter 128GB.

Hieronder hebben wij dezelfde kaart op Bol.com in de aanbieding gevonden.

 

Sd kaart Action 256gb

sd-kaart-SanDisk-A1-256-GB-2
Niet te koop bij de Action

De sd kaart SanDisk 256 GB Micro SD Ultra is helaas niet bij de action te koop. Deze kaart hebben wij wel in de aanbieding gevonden bij Bol.com

Sd kaart Action 64gb

Sandisk Nintendo Switch Microsdxc 64GB
€17,95

SanDisk Extreme Micro SDXC voor Nintendo Switch zonder adapter 64GB. Deze kaart hebben wij in de aanbieding gevonden op Bol.com

Sd kaart Action 32gb

Sandisk Ultra mircosdhc ush-I 32GB
€9,95

SanDisk Ultra Micro SDHC 32GB kaart met Adapter 32GB. Deze kaart hebben wij in de aanbieding gevonden op Bol.com

Snelheidstest met verschillende SD kaartjes verkrijgbaar bij de Action

Op de proef gesteld: snelheid en opslagcapaciteit van verschillende geheugenkaarten onderzocht

SD-kaart van Action

We hebben de SD-kaarten van Action getest op lees- en schrijfsnelheid met behulp van twee verschillende programma’s.

Testopstelling

De tests zijn uitgevoerd met behulp van een van de snelste SD-kaartlezers die momenteel beschikbaar zijn.

Cardreader Kingston FCR-HS4
Deze betaalbare kaartlezer ondersteund alle sd kaarten.
CF, MicroSD, MicroSDHC, MicroSDXC, MS DUO, SD, SDHC, SDXC

De populaire SanDisk Ultra-geheugenkaarten zijn geüpgraded naar de SanDisk Ultra Plus microSD-kaarten. Met snelle leessnelheden en gemiddelde schrijfsnelheden bieden de Ultra-kaarten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel ze in onze tests zelden tot de snelste kaarten behoren, leveren ze stabiele prestaties en zijn de kosten altijd redelijk.

De Ultra Plus garandeert een minimale continue schrijfsnelheid van 10MB/s voor video-opnames, een leessnelheid van 100MB/s en V10/U1 schrijfprestaties. De kaart voldoet aan de Application Performance Class 1 prestatienormen, zoals aangegeven door de A1-classificatie op het etiket. Dit betekent dat de kaart minimaal 1.500 random read input-output operations per seconde (IOPS) en 500 random write IOPS aankan. Een microSD-kaart die voldoet aan de A1-specificatie werkt effectief voor het opslaan van kleine gegevensbestanden en het rechtstreeks uitvoeren van programma’s vanaf de kaart op mobiele telefoons, tablets en andere draagbare apparaten.

De beschikbare capaciteiten voor Ultra Plus microSD-kaarten zijn 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB, 256 GB en 400 GB. In deze beoordeling testen we de 128 GB microSDXC-versie, model SDSQUSC-128G-ANCMA met UPC 619659135416. De bijbehorende microSD naar SD-adapter en geheugenkaart worden beide in China geproduceerd. SanDisk biedt een beperkte levenslange garantie voor de Ultra Plus-kaart.

Prestatiebeoordeling

We hebben geheugenkaartlezers gebruikt om de prestaties van de SanDisk Ultra Plus 128GB microSDXC-kaart te evalueren. In benchmarktests met USB 3.1 en 3.0 lezers behaalde de kaart een hoogste sequentiële leessnelheid van 99,5 MB/s, wat precies overeenkomt met de door SanDisk geclaimde maximale leessnelheid van 100 MB/s. Het hoogste sequentiële schrijfresultaat in de benchmark was 62,9 MB/s, wat aanzienlijk hoger is dan de verwachte schrijfsnelheid op basis van de V10- en U1-classificaties, die een minimale schrijfsnelheid van 10 MB/s aangeven. De prestaties van de kaart bleven consistent over alle geteste kaartlezers.

Eind resultaat

Het werd al snel duidelijk dat de Sandisk microSD-kaart, speciaal ontworpen voor de Nintendo Switch, de snelste SD-kaart is die verkrijgbaar is bij Action. Deze kaart behaalde indrukwekkende resultaten:

  • Leessnelheid: 123 MB/s
  • Schrijfsnelheid: 66,1 MB/s

Zowel de lees- als schrijfsnelheden zijn ongeveer 30 MB/s sneller dan die van de Sandisk Micro SDXC UHS-I-kaart.

Wat ons betreft, is de microSD-kaart van Action een goede en betaalbare optie voor geheugenkaarten.