AData Premier One UHS-II V90 256GB SDXC SD Kaart Review

De AData Premier One SD-kaart is een krachtige en snelle kaart die ideaal is voor gebruik met 4K- en 8K-video’s. Met een capaciteit van 256GB biedt deze kaart indrukwekkende overdrachtssnelheden tot 275MB/s voor lezen en 155MB/s voor schrijven.

In deze review is de kaart getest en blijkt dat hij zelfs nog betere prestaties levert dan de opgegeven snelheden. De kaart behaalde een sequentiële leessnelheid van maximaal 288,6MB/s en een sequentiële schrijfsnelheid van maximaal 234,7MB/s. Bij gebruik met UHS-I-kaartlezers waren de lees- en schrijfsnelheden iets lager, maar nog steeds indrukwekkend met respectievelijk 92,9MB/s en 91,1MB/s.

De AData Premier One kaart wordt geleverd met een levenslange garantie, wat een geruststellende gedachte is voor de gebruiker.

Het enige nadeel dat werd opgemerkt in deze review is dat de kaart niet werd herkend door drie recente SanDisk USB-kaartlezers. Dit kan als een beperking worden gezien, maar het is belangrijk op te merken dat de kaart wel compatibel is met andere UHS-II- en UHS-I-kaartlezers.

Al met al is de AData Premier One SD-kaart een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en snelle kaart voor het opslaan en overdragen van grote bestanden, zoals hoge resolutie video’s. Een aanrader voor fotografen en videografen.

Reviews van andere SD Kaarten