SanDisk Extreme Pro 275MB/s 64GB microSDXC UHS-II U3 SD Kaart Review

De SanDisk Extreme Pro UHS-II 64GB microSDXC-kaart is een uitstekende keuze voor gebruikers die hoge lees- en schrijfsnelheden nodig hebben. Met een leessnelheid van maximaal 275 MB/s en een schrijfsnelheid van maximaal 106,5 MB/s zorgt deze kaart voor snelle gegevensoverdracht, vooral bij het opnemen van HD en 4K video’s.

De kaart is getest met behulp van CrystalDiskMark 3.0.3-software op een Windows 10 Pro-systeem. De resultaten waren indrukwekkend, met een leessnelheid van 264,9 MB/s en een schrijfsnelheid van 106,5 MB/s.

Belangrijk om op te merken is dat om deze hoge snelheden te behalen, een apparaat met UHS-II mogelijkheden nodig is. In UHS-I-apparaten zal de kaart beperkt worden tot UHS-I-snelheden. Desondanks presteert de kaart ook in UHS-I-apparaten goed, met een leessnelheid van maximaal 95,8 MB/s en een schrijfsnelheid van 82,7 MB/s in UHS-I-kaartlezers.

De kaart wordt geleverd met een UHS-II microSD-kaartlezer, waardoor het gemakkelijk is om gegevens over te zetten naar een computer.

Deze kaart is niet alleen snel, maar ook duurzaam. Hij is bestand tegen extreme temperaturen, water, schokken en röntgenstraling, waardoor hij geschikt is voor gebruik in diverse omstandigheden.

De SanDisk Extreme Pro UHS-II microSDXC-kaart is compatibel met verschillende cameramodellen, waaronder de Canon EOS R, Canon EOS R5, Nikon Z50 en Sony A1. Dit maakt het een goede keuze voor fotografen en videografen die op zoek zijn naar een betrouwbare en snelle opslagoplossing.

Wat betreft de prijs, is het aan te raden om de prijzen te vergelijken voordat je tot aankoop overgaat. Er zijn dagelijks prijswijzigingen, dus het is de moeite waard om de beste deal te vinden.

Al met al is de SanDisk Extreme Pro UHS-II 64GB microSDXC-kaart een betrouwbare en snelle keuze voor gebruikers die behoefte hebben aan grote opslagcapaciteit en hoge overdrachtssnelheden. Het is een goede investering voor professionals en liefhebbers van fotografie en videografie.

Reviews van andere SD Kaarten