Kingston Canvas React UHS-I U3 V30 256GB SDXC SD Kaart SDR/256GB Review

De Kingston Canvas React is een snelle en betrouwbare SD-kaart die ideaal is voor het maken van foto’s en video’s in hoge resolutie. Met zijn UHS-I-snelheidsklasse 3 en V30-classificaties is hij geschikt voor het maken van continu-opnames en 4K-video’s. De kaart belooft een leessnelheid tot 100 MB/s en een schrijfsnelheid tot 80 MB/s, en in tests wordt deze belofte nagenoeg waargemaakt. De kaart presteert iets boven de beloofde schrijfsnelheid, maar blijft iets achter bij de vorige Kingston-kaart in termen van sequentiële schrijfsnelheid.

Wat de Kingston Canvas React onderscheidt, is zijn indrukwekkende 512K willekeurige schrijfsnelheid, die veel sneller is dan zijn voorganger. Dit maakt de kaart uitermate geschikt voor gebruik in camera’s en smartphones, waarbij het snel opslaan en overdragen van gegevens van groot belang is.

Met capaciteiten van 32, 64, 128 en 256 GB is er een Kingston Canvas React-kaart die aan jouw behoeften voldoet. Bovendien wordt de kaart geleverd met een levenslange garantie van Kingston, wat getuigt van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het product.

De Kingston Canvas React is een uitstekende keuze voor fotografen en videografen die op zoek zijn naar een betrouwbare en snelle SD-kaart. Met zijn indrukwekkende prestaties en levenslange garantie is het een investering die de moeite waard is.

Reviews van andere SD Kaarten