Lexar Professional 633x U1 64GB SDXC SD Kaart Review

De Lexar Professional 633x U1 64GB SD-kaart is een geüpgradede versie van de vorige U3-kaart. Het is echter belangrijk om op te merken dat de upgrades gepaard gaan met een downgrading van de snelheid. Hoewel de nieuwe U1-kaart dezelfde leessnelheid van 95MB/s heeft als de oude U3-kaart, is de schrijfsnelheid verlaagd naar 20MB/s in plaats van de geadverteerde 45MB/s.

Om de snelheid te testen, werd de 64GB 633x U1-kaart getest in verschillende USB 3.0-kaartlezers. De hoogste opeenvolgende leessnelheid was vergelijkbaar met de oude U3-kaart, namelijk 96,9MB/s. Echter, de schrijfsnelheid van de nieuwe U1-kaart viel tegen in vergelijking met de oude kaart. De opeenvolgende schrijfsnelheid bereikte maximaal 29,5MB/s, terwijl de oude kaart 69,3MB/s haalde.

Hoewel de snelheid is verlaagd, wordt dit gecompenseerd door een lagere prijs. Als je op zoek bent naar vergelijkbare prestaties als de oude 633x U3-kaart, raad ik je aan te kijken naar de Lexar Professional 1000x U3 UHS-II-kaart.

Over het algemeen biedt de Lexar Professional 633x U1 64GB SD-kaart nog steeds degelijke prestaties voor zijn prijsklasse. Het is echter belangrijk om te weten dat de kaart niet helemaal voldoet aan de geadverteerde snelheden. Het heeft een beperkte levenslange garantie en wordt in Korea vervaardigd.

Ik kijk uit naar de resultaten van de snelheidstests met deze kaart in verschillende camera’s. Houd er rekening mee dat de prijzen in de tabel dagelijks worden bijgewerkt, dus vergelijk ze voordat je een aankoop doet.

Reviews van andere SD Kaarten