V7 UHS-I V30 A1 64GB SDXC SD Kaart Review

De V7 SD-kaart, model VFSD64GV30U3-3N, is eigendom van V7, een merk dat wordt beheerd door Ingram Micro, een distributeur van technologieproducten gevestigd in Californië, VS. Deze kaart heeft een Video Speed-klasse V30 en kan een schrijfsnelheid van minimaal 30 MB/s gedurende een lange periode behouden voor 4K-video-opnames. Bij aankoop werd deze kaart geadverteerd met een leessnelheid van 100 MB/s en een schrijfsnelheid van 85 MB/s door zowel de fabrikant als de retailers.

De verpakking van de kaart vermeldt echter een leessnelheid van maximaal 100 MB/s en een schrijfsnelheid van maximaal 70 MB/s. De sticker met de lees- en schrijfsnelheid is slordig op de verpakking aangebracht. Nadat er contact is opgenomen met V7 (Ingram Micro) ter verduidelijking, werd aangegeven dat de beschrijving op hun website niet accuraat is en dat de kaart slechts een schrijfsnelheid van maximaal 70 MB/s kan bereiken.

De V7 UHS-3 V30 A1-kaart is verkrijgbaar in capaciteiten van 32 en 64 GB en wordt geleverd met een beperkte garantie van 5 jaar. Het land van herkomst is China. Om de prestaties van de V7 64GB-kaart te testen, is deze getest met verschillende kaartlezers. De hoogste sequentiële leessnelheid was 99 MB/s en de sequentiële schrijfsnelheidstests bereikten maximaal 69 MB/s. Deze metingen liggen iets onder de snelheden die op de verpakking worden geadverteerd.

De V7-kaart zal worden opgenomen in toekomstige tests met digitale camera’s. De schrijfsnelheden zullen worden toegevoegd na deze testen. De informatie gecodeerd op de SD-kaart geeft aan dat deze is geproduceerd in augustus 2021. De fabrikant-ID van 0x000027 en de OEM-ID “PH” zijn consistent met kaarten die worden geproduceerd door Phison Electronics Corporation. Het is gebruikelijk dat leveranciers zoals Ingram Micro een OEM gebruiken om hun producten te produceren.

Vergelijk de prijzen van de V7-kaart. De laagste prijzen zijn gemarkeerd in de onderstaande tabel. De prijzen worden dagelijks bijgewerkt.

Reviews van andere SD Kaarten