Lexar Professional 633x U3 256GB SDXC SD Kaart Review

De Lexar Professional 633x U3 256GB SD-kaart is een zeer betrouwbare en snelle SD-kaart. Met een maximale leessnelheid van 95MB/s en een schrijfsnelheid van 69.3MB/s, overtreft deze kaart de snelheid die Lexar heeft opgegeven. Dit is vooral merkbaar tijdens het continu fotograferen met de Nikon D5600, waarbij de kaart een gemiddelde schrijfsnelheid van 52.7 MB/s behaalt.

De kaart is ook getest met verschillende camera’s, waaronder Canon, Fuji, Nikon, Olympus, Panasonic en Sony. De resultaten hiervan zijn niet in de review opgenomen, maar bieden een breed scala aan ondersteuning voor verschillende camera’s.

Wat betreft de prijs, zijn de laagste prijzen voor de Lexar Professional 633x U3 SD-kaart te vinden in de tabel hierboven. Deze prijzen worden dagelijks bijgewerkt, zodat je altijd de beste deal krijgt.

Over het algemeen is de Lexar Professional 633x U3 256GB SD-kaart een uitstekende keuze voor professionals en hobbyisten die op zoek zijn naar een snelle en betrouwbare SD-kaart voor hun camera. Met zijn indrukwekkende prestaties en redelijke prijs, krijg je zeker waar voor je geld.

Reviews van andere SD Kaarten