Delkin Black Series UHS-I U3 32GB SDHC SD Kaart Review

De Delkin Black 32GB SD-kaart is een duurzame en betrouwbare keuze voor veeleisende toepassingen. De kaart heeft een UHS-I U3-snelheidsklasse en wordt geleverd met een levenslange garantie en gratis vervanging binnen 48 uur. Delkin beweert dat de kaart bestand is tegen een kracht tot 45 lbs. Daarnaast is de kaart waterdicht, stofdicht en kan deze werken in een temperatuurbereik van -40°C tot 85°C.

Extern lijkt de Black-kaart op een gewone SD-kaart. Bij nauwkeurige inspectie is er echter een verschil te zien in de schrijfbeveiligingsschuif die over groeven aan de boven- en onderkant van de behuizing is geplaatst, in plaats van door een smalle sleuf tussen de behuizingshelften te worden vastgehouden. Bij buiging voelt de kaart steviger aan dan de meeste SD-kaarten.

Delkin beweert dat Black Series SD-kaarten overdrachtssnelheden tot 99MB/s bieden. De kaart heeft een UHS Class 3 (U3) snelheidsklasse, wat betekent dat deze een continue schrijfsnelheid van minstens 30MB/s kan behouden voor het opnemen van 4K-video. De Delkin Black SD-kaarten zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 32GB, 64GB en 128GB voor full-size SD-kaarten, en in capaciteiten van 32GB en 64GB voor microSD-kaarten.

In tests met een UHS 3.0-kaartlezer werd de Delkin Black 32GB SD-kaart gepresteerd met een hoogste sequentiële leessnelheid van 97,7 MB/s en een sequentiële schrijfsnelheid van 81,9 MB/s. Dit komt ongeveer overeen met de prestaties van de Delkin Elite 633x 32GB-kaart, en de leessnelheid komt zeer dicht in de buurt van de geclaimde overdrachtssnelheid van 99MB/s.

Deze Delkin Black SD-kaart zal worden getest in camera’s en de resultaten zullen hieronder worden toegevoegd. De kaart is compatibel met een breed scala aan camera’s, waaronder Canon, Fuji, Nikon, Olympus, Panasonic en Sony.

Over het algemeen biedt de Delkin Black 32GB SD-kaart betrouwbare prestaties en duurzaamheid. Het is een goede keuze voor professionals en geavanceerde gebruikers die behoefte hebben aan snelle gegevensoverdracht en betrouwbaarheid in veeleisende omgevingen.

Reviews van andere SD Kaarten