Kingston Canvas React UHS-I V30 128GB SDXC SD Kaart Review

De Kingston Canvas React SD-kaart is de topkaart van Kingston’s opnieuw gebrande SD-kaartlijn. Met een maximale leessnelheid van 100MB/s en schrijfsnelheid van 80MB/s biedt de Canvas React vergelijkbare specificaties als de Canvas Go! Beide kaarten hebben een U3 en V30 classificatie, wat betekent dat ze een continue schrijfsnelheid van minstens 30MB/s bieden voor het opnemen van 4K video. Het verschil zit hem voornamelijk in de maximale snelheden, waarbij de React een maximale schrijfsnelheid van 80MB/s claimt, terwijl de Go! alleen een maximale schrijfsnelheid van 45MB/s heeft. De React heeft ook een leessnelheid van 100MB/s, terwijl de Go! slechts een leessnelheid van 90MB/s claimt. De Canvas React heeft ook een A1-classificatie, wat betekent dat de kaart geschikt is voor het uitvoeren van programma’s op apparaten die SD-kaarten als primaire opslagmedium gebruiken.

De Kingston Canvas React-kaarten zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 32GB, 64GB, 128GB en 256GB. In deze review wordt de 128GB SDXC-kaart SDR/128GB met UPC 740617275957 behandeld. De kaart is geproduceerd in Taiwan en wordt geleverd met een levenslange garantie van Kingston.

De prestaties van de Kingston Canvas React 128GB-kaart zijn getest met behulp van benchmarktests in USB 3.1 en 3.0 kaartlezers. De resultaten laten zien dat de kaart zijn opgegeven leessnelheid heeft behaald, met een maximale sequentiële leessnelheid van 99,6MB/s. De schrijfsnelheid piekte op 83,3MB/s sequentieel, iets hoger dan de 80MB/s die door Kingston wordt geclaimd.

De Kingston Canvas React 128GB-kaart zal binnenkort worden getest in camera’s, waaronder de Canon EOS R, Fuji X-T3 en Nikon Coolpix P1000. De resultaten zullen worden weergegeven in de onderstaande tabel.

De interne registergegevens van de SD-kaart geven aan dat deze kaart is geproduceerd in augustus 2018 en is vervaardigd door Kingston.

Vergelijk prijzen van de Kingston Canvas React-kaart. De laagste prijzen zijn gemarkeerd in de onderstaande tabel. Prijzen worden dagelijks bijgewerkt.

Reviews van andere SD Kaarten