SanDisk Extreme Pro 95MB/s UHS-I U3 V30 64GB SDHC SD Kaart Review

De SanDisk Extreme Pro 95MB/s UHS-I U3 V30 64GB SDHC-kaart is een krachtige en betrouwbare SD-kaart die geschikt is voor het opnemen van HD- en 4K-video’s. Met een leessnelheid van 95MB/s en een schrijfsnelheid van 90MB/s biedt deze kaart een snelle gegevensoverdracht en maakt het mogelijk om snel foto’s en video’s over te zetten naar een computer.

De kaart heeft de UHS Speed Class 3 en Class 10 rating, wat betekent dat het geschikt is voor toepassingen die hoge snelheden vereisen, zoals het opnemen van snelle actiescènes of het fotograferen in burst-modus. Bovendien heeft de kaart een V30 rating, wat betekent dat het een minimale schrijfsnelheid van 30MB/s kan behouden voor het opnemen van HD- en 4K-video’s.

Ik heb deze kaart getest met behulp van de CrystalDiskMark 3.0.3 x64 benchmarksoftware en de resultaten waren indrukwekkend. De kaart behaalde een sequentiële leessnelheid van maximaal 99,5MB/s en de hoogste sequentiële schrijfsnelheid was 91,8MB/s. Dit is aanzienlijk hoger dan de geadverteerde lees- en schrijfsnelheden.

Ik heb de kaart ook getest in verschillende camera’s, waaronder Canon, Nikon, Fuji, Panasonic en Sony. De kaart presteerde uitstekend in alle camera’s en leverde snelle en betrouwbare opnames.

Wat betreft de prijs, is deze kaart verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, waaronder 32GB, 64GB, 128GB en 256GB. Het is belangrijk om op te merken dat de 512GB-versie op het moment van deze review nog geen V30 rating heeft.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de SanDisk Extreme Pro 95MB/s UHS-I U3 V30 64GB SDHC-kaart. Het biedt uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik zou deze kaart zeker aanraden aan zowel amateur- als professionele fotografen en videografen.

Reviews van andere SD Kaarten