Verbatim Pro II Plus UHS-II V90 64GB SDXC SD Kaart Review

De Verbatim Pro II Plus UHS-II V90 64GB SDXC-kaart is een indrukwekkende geheugenkaart die hoge lees- en schrijfsnelheden biedt. Met leessnelheden tot 295 MB/s en schrijfsnelheden tot 245 MB/s is deze kaart ideaal voor het opnemen van 4K- en 8K-video’s.

Wat meteen opvalt is de levenslange garantie die Verbatim biedt op deze kaart, wat aangeeft dat ze vertrouwen hebben in de kwaliteit ervan. Bovendien is het productieproces van de kaart strikt gecontroleerd, aangezien het in Taiwan wordt geproduceerd.

De prestaties van de Verbatim Pro II Plus zijn ook getest in verschillende UHS-II en UHS-I-kaartlezers. De kaart bereikte een sequentiële leessnelheid van 292,1 MB/s en een sequentiële schrijfsnelheid van 250,6 MB/s. Hoewel dit net iets onder de geadverteerde snelheden ligt, zijn de resultaten nog steeds indrukwekkend.

Daarnaast is de in-camera prestatie van de Verbatim Pro II Plus getest met verschillende camera’s, waaronder de Canon EOS R, Fuji X-T3 en Nikon Coolpix P1000. Uit de resultaten blijkt dat de kaart in staat is om zeer hoge schrijfsnelheden te leveren, wat belangrijk is voor het continu opnemen van beelden.

Wat betreft de prijs, de Verbatim Pro II Plus is redelijk geprijsd in vergelijking met andere vergelijkbare geheugenkaarten op de markt. Het is echter raadzaam om prijzen te vergelijken om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt.

Al met al is de Verbatim Pro II Plus UHS-II V90 64GB SDXC-kaart een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en snelle geheugenkaart voor het opnemen van hoogwaardige video’s. Met zijn hoge prestaties, levenslange garantie en redelijke prijs is deze kaart zeker het overwegen waard.

Reviews van andere SD Kaarten