Kingston Canvas React UHS-I V30 64GB SDXC SD Kaart Review

De Kingston Canvas React SD-kaart is een krachtige geheugenkaart die geschikt is voor het opnemen van 4K-video en veeleisende continu-opnames. Met een maximale leessnelheid van 100 MB/s en een maximale schrijfsnelheid van 80 MB/s voldoet deze kaart aan de UHS-I-protocolstandaard.

De kaart heeft een V30-rating en voldoet aan de nieuwe Application Performance Class 1-specificatie. Dit betekent dat de kaart minimaal 1.500 input-output operations per second (IOPS) random read en 500 IOPS random write moet kunnen bereiken. Dit is belangrijk voor toepassingen waarbij programma’s en databestanden op de kaart kunnen worden opgeslagen.

De Kingston Canvas React-kaart is verkrijgbaar in capaciteiten van 32 GB, 64 GB, 128 GB en 256 GB. Deze review richt zich op de 64GB SDXC-kaart SDR/64GB.

In benchmarktests met verschillende USB 3.1 en 3.0 kaartlezers behaalde de Kingston Canvas React 64GB-kaart een maximale sequentiële leessnelheid van 99,6 MB/s. Dit komt praktisch overeen met de 100 MB/s die door de fabrikant wordt vermeld. De sequentiële schrijfsnelheid bedroeg maximaal 83,7 MB/s, iets hoger dan de beloofde 80 MB/s van Kingston.

De Kingston Canvas React 64GB zal nog worden getest in verschillende camera’s om de schrijfsnelheid te meten. De resultaten zullen worden gepubliceerd zodra ze beschikbaar zijn.

Over het algemeen is de Kingston Canvas React een betrouwbare en krachtige geheugenkaart die uitstekend geschikt is voor het opslaan van grote hoeveelheden data, zoals 4K-video’s en continu-opnames. Bovendien biedt deze kaart leessnelheden die voldoen aan de UHS-I-protocolstandaard en is deze voorzien van een levenslange garantie van Kingston.

Reviews van andere SD Kaarten