SanDisk Extreme Pro 95MB/s 32GB microSDHC UHS-I U3 SD Kaart Review

De SanDisk Extreme Pro 95MB/s microSDHC kaart is een topklasse SD kaart met een capaciteit van 32GB. Deze kaart biedt uitstekende prestaties en beschikt over de UHS-I en UHS Speed Class 3 (U3) classificaties, wat betekent dat het een continue schrijfsnelheid van minimaal 30MB/s ondersteunt, wat nodig is voor het opnemen van 4K video. De kaart heeft een leessnelheid van 95MB/s en een schrijfsnelheid van 90MB/s.

De prestaties van de SanDisk Extreme Pro 32GB microSDHC kaart zijn getest in verschillende USB 3.0 kaartlezers. Deze kaart werd direct getest in een microSD slot, indien beschikbaar, of via een standaard SD slot met behulp van de bijgeleverde microSD naar SD adapter. De prestaties waren vrijwel identiek, wat te verwachten is gezien het feit dat SD kaart adapters doorvoerapparaten zijn.

De SanDisk Extreme Pro 32GB microSDHC kaart presteerde vergelijkbaar met de standaard SD-formaat Extreme Pro kaarten en biedt één van de beste UHS-I prestaties onder alle geteste SD kaarten. Het is dus een zeer betrouwbare en snelle kaart.

Deze kaart is getest in verschillende camera’s en vertoonde vrijwel dezelfde schrijfsnelheid als de full-size SD versie van de kaart. Het is compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder tablets, smartphones en actiecamera’s zoals GoPro, die het microSD-formaat gebruiken. De meegeleverde adapter maakt het mogelijk om deze kaart ook in apparaten met een standaard SD-slot te gebruiken zonder dat dit invloed heeft op de snelheid.

Hoewel de prijzen kunnen variëren, is de prijs van de microSDHC kaart recentelijk bijna gelijk aan die van de full-size SD kaart.

Kortom, de SanDisk Extreme Pro 95MB/s microSDHC 32GB is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar hoge prestaties en betrouwbaarheid in een compact formaat.

Reviews van andere SD Kaarten