AData Premier One UHS-II V90 64GB SDXC SD Kaart Review

De AData Premier One UHS-II SD-kaart is een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar hoge overdrachtssnelheden en betrouwbaarheid. Met een V90 rating en een overdrachtssnelheid van maximaal 290 MB/s volgens AData, voldoet deze kaart aan de eisen voor het opnemen van 4K en 8K video’s met een constante schrijfsnelheid van ten minste 90 MB/s.

De verpakking van het product vermeldt niet specifiek of de 290 MB/s de lees- of schrijfsnelheid is, maar AData vermeldt op zijn website een leessnelheid van 290 MB/s en een schrijfsnelheid van 260 MB/s. In tests met verschillende USB 3.1 en 3.0-geheugenkaartlezers behaalde de 64GB-versie van de kaart een sequentiële leessnelheid van maximaal 298,6 MB/s, wat iets hoger is dan de vermelde snelheid. De sequentiële schrijfsnelheid werd gemeten tot 254 MB/s, iets lager dan de geadverteerde snelheid maar nog steeds indrukwekkend.

De kaart is ook achterwaarts compatibel met UHS-I en standaard SD-apparaten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende apparaten. In UHS-I-modus bereikte de kaart een leessnelheid van 93,1 MB/s en een schrijfsnelheid van 92,5 MB/s.

Daarnaast wordt de AData Premier One geleverd met een levenslange garantie, waardoor gebruikers zonder zorgen kunnen genieten van de hoge snelheden en betrouwbaarheid van deze kaart.

Al met al is de AData Premier One UHS-II SD-kaart een uitstekende keuze voor fotografen en videografen die op zoek zijn naar een snelle en betrouwbare opslagoplossing voor hun 4K en 8K opnames. De kaart presteert goed in benchmarktests en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Reviews van andere SD Kaarten