SanDisk Extreme Plus 95/90 MB/s UHS-I U3 V30 32GB microSDHC SD Kaart Review

De SanDisk Extreme Plus 95/90 MB/s U3 V30 microSDHC-kaart is een uitstekende keuze voor fotografen en videografen die op zoek zijn naar hoge prestaties. Met een leessnelheid van 95 MB/s en een schrijfsnelheid van 90 MB/s biedt deze kaart snelheid en betrouwbaarheid. De nieuwe V30-speedclassificatie zorgt ervoor dat de kaart voldoet aan de hoge eisen van moderne videorecorders.

Ik heb deze kaart getest met behulp van de CrystalDiskMark-software en de prestaties waren indrukwekkend. De sequentiële leessnelheid van 99,6 MB/s en de sequentiële schrijfsnelheid van 91,7 MB/s waren consistent met de opgegeven snelheden. Dit betekent dat de kaart in staat is om veeleisende videorecordingtaken aan te kunnen zonder kwaliteitsverlies.

De SanDisk Extreme Plus 32GB microSDHC-kaart is ook compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder camera’s, smartphones en drones. De kaart wordt geleverd met een adapter, waardoor het gemakkelijk is om bestanden over te zetten naar een computer of ander apparaat.

Wat betreft de prijs, is de SanDisk Extreme Plus 32GB microSDHC-kaart redelijk geprijsd in vergelijking met andere high-end kaarten op de markt. Je kunt prijzen vergelijken op de bijgevoegde tabel, waar de laagste prijzen worden gemarkeerd.

Al met al is de SanDisk Extreme Plus 32GB microSDHC-kaart een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbare, hoge-prestatieopslag voor hun camera’s en andere apparaten. Ik raad deze kaart zeker aan.

Reviews van andere SD Kaarten