TeamGroup Xtreem UHS-II U3 V60 256GB SDXC SD Kaart Review

De TeamGroup Xtreem UHS-II U3 V60 256GB SD-kaart is een uitstekende keuze voor professionele fotografen. Met leessnelheden tot 250MB/s en schrijfsnelheden tot 120MB/s is deze kaart in staat om 4K- en 8K-video-opnames probleemloos aan te kunnen. Met een capaciteit van 256GB biedt de kaart voldoende ruimte voor het opslaan van grote hoeveelheden foto’s en video’s.

Bij het testen van de kaart met verschillende geheugenkaartlezers waren de resultaten erg indrukwekkend. De kaart behaalde een sequentiële leessnelheid van maar liefst 294.7MB/s en een sequentiële schrijfsnelheid van 184.8MB/s. Dit zijn significant hogere snelheden dan wat de fabrikant heeft opgegeven.

Het feit dat de kaart wordt geleverd met een levenslange garantie is een groot pluspunt. Dit geeft aan dat TeamGroup vertrouwen heeft in de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten.

Het enige nadeel van deze kaart is dat de maximale snelheid alleen beschikbaar is wanneer deze wordt gebruikt in UHS-II-apparaten. Als de kaart wordt gebruikt in een UHS-I of niet-UHS-apparaat, zal de prestatie lager zijn. Dit kan belangrijk zijn om in gedachten te houden bij het kiezen van een kaartlezer.

Over het algemeen is de TeamGroup Xtreem UHS-II U3 V60 256GB SD-kaart een uitstekende keuze voor professionele fotografen die op zoek zijn naar een betrouwbare en snelle geheugenkaart. De hoge lees- en schrijfsnelheden, samen met de levenslange garantie, maken dit een topoptie in zijn klasse.

Reviews van andere SD Kaarten