Review: Toshiba EXCERIA Type 1 32GB SDHC SD Kaart 633x 95MB/s 90MB/s

De Toshiba Exceria Type 1 32GB SD-kaart biedt snelle lees- en schrijfsnelheden en is een betrouwbare keuze voor fotografen en andere gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardige geheugenkaart.

Deze SD-kaart behaalt indrukwekkende prestaties in benchmarktests. Met behulp van een USB 3.0-kaartlezer haalde de Exceria Type 1 een leessnelheid van 97,1 MB/s en een schrijfsnelheid van 88,4 MB/s. Dit betekent dat bestanden snel kunnen worden overgezet naar de kaart en ook vlot kunnen worden gelezen vanaf de kaart.

Ook in camera’s presteert de Toshiba Exceria Type 1 goed. Met een schrijfsnelheid van 70,8 MB/s op de Canon 7D Mark II en 68,5 MB/s op de Nikon D810, voldoet deze SD-kaart aan de eisen van professionele fotografen. Daarnaast is deze kaart compatibel met een breed scala aan camera’s, waaronder modellen van Canon, Nikon, Olympus, Fuji, Pentax, Samsung en Sony.

Toshiba staat bekend om zijn betrouwbare geheugenproducten en biedt een garantie van 5 jaar op de Exceria Type 1 SD-kaart. Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze kaart in Japan wordt geproduceerd, wat bijdraagt aan de kwaliteit en betrouwbaarheid.

Qua prijs is de Toshiba Exceria Type 1 32GB SD-kaart relatief betaalbaar. Door regelmatige prijsupdates kunt u ervoor zorgen dat u de beste prijs voor deze kaart vindt.

Al met al is de Toshiba Exceria Type 1 32GB SD-kaart een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een snelle, betrouwbare en betaalbare geheugenkaart.

Reviews van andere SD Kaarten