Toshiba Exceria Pro N502 64GB SDXC SD Kaart Review

De Toshiba Exceria Pro N502 64GB SDXC-kaart is een indrukwekkende geheugenkaart die geschikt is voor verschillende doeleinden. Met lees- en schrijfsnelheden tot 270 MB/s en 260 MB/s, is deze kaart ideaal voor het opnemen van 8K-video’s. Bovendien heeft hij een Video Speed Class 90-rating, wat betekent dat hij een continue schrijfsnelheid van minimaal 90 MB/s levert.

Wat deze kaart extra handig maakt, is dat hij ook backwards compatible is met UHS-I-apparaten en werkt in SDR104-modus voor snelheden tot 95 MB/s lezen en schrijven. Dit maakt hem veelzijdig en compatibel met een breed scala aan apparaten.

In benchmarktests behaalde de Exceria Pro N502 64GB SDXC-kaart indrukwekkende resultaten. Hij behaalde een maximale sequentiële leessnelheid van 278,4 MB/s, wat iets beter is dan de opgegeven leessnelheid van 170 MB/s. De sequentiële schrijfsnelheid bedroeg 252,6 MB/s, iets lager dan de genoemde maximale schrijfsnelheid van 260 MB/s.

Een kanttekening is dat de kaart problemen had met leessnelheden in twee USB-C SanDisk-kaartlezers tijdens UHS-I-tests. Over het algemeen lijkt de prestatie van deze kaart echter uitstekend te zijn.

De Exceria Pro N502 64GB SDXC-kaart wordt geleverd met een garantie van 5 jaar, wat een extra geruststelling is. Het feit dat deze kaart in Japan is geproduceerd, impliceert ook een zekere kwaliteitsstandaard.

Kortom, de Toshiba Exceria Pro N502 64GB SDXC-kaart biedt indrukwekkende lees- en schrijfsnelheden, is compatibel met verschillende apparaten en heeft een goede reputatie als het gaat om betrouwbaarheid. Dit maakt hem een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en snelle geheugenkaart.

Reviews van andere SD Kaarten