Kingston Canvas Go! Plus 64GB SDXC SD Kaart Review

De Kingston Canvas Go! Plus SD-kaart biedt verbeterde prestaties ten opzichte van zijn voorganger. Met een leessnelheid van 170MB/s en een schrijfsnelheid van 90MB/s, volgens Kingston, is deze kaart geschikt voor het opnemen van 4K-video’s met een constante schrijfsnelheid van 30MB/s. De capaciteiten variëren van 64GB tot 512GB en de kaart is geclassificeerd als Video Speed Class V30.

De Kingston Canvas Go! Plus 64GB UHS-I-kaart is getest met verschillende kaartlezers en behaalde indrukwekkende prestaties. De sequentiële leessnelheid bereikte zelfs 164.6MB/s, terwijl de schrijfsnelheid piekte op 121.7MB/s. Dit zijn hogere snelheden dan de opgegeven snelheden door Kingston, maar het bereiken van deze snelheden vereist wel een kaartlezer die DDR200 ondersteunt.

Helaas zijn er op dit moment slechts enkele kaartlezers beschikbaar die DDR200 ondersteunen. Gelukkig bieden Kingston, SanDisk en Lexar enkele opties aan. Het is belangrijk op te merken dat eerdere kaartlezers SDR104 ondersteunden, met een maximale snelheid van 104MB/s.

De Kingston Canvas Go! Plus 64GB-kaart zal ook worden getest op schrijfprestaties in digitale camera’s. De resultaten zullen hieronder worden toegevoegd zodra de tests zijn voltooid.

De SD-kaart bevat ook informatie gecodeerd in de kaart zelf, zoals de productiedatum en fabrikantgegevens. De kaart heeft een levenslange garantie en is gemaakt in Taiwan.

Bij het vergelijken van prijzen voor de Kingston Canvas Go! Plus-kaart, is het aan te raden om de laagste prijzen te bekijken die dagelijks worden bijgewerkt.

Reviews van andere SD Kaarten