SanDisk Extreme Pro 95MB/s UHS-I U3 V30 256GB SDXC SD Kaart Review

De SanDisk Extreme Pro 95MB/s UHS-I U3 V30 256GB is een SD-kaart die ideaal is voor het opnemen van HD- en 4K-video’s. Met een leessnelheid van 95MB/s en een schrijfsnelheid van 90MB/s biedt deze kaart indrukwekkende prestaties. Bovendien heeft het een UHS Speed Class 3 (U3) rating en een Video Speed Class V30 rating, wat betekent dat het ten minste 30MB/s aan continue schrijfsnelheid kan bieden.

Ik heb de 256GB variant van deze kaart getest en het overtrof de opgegeven snelheden. In mijn tests behaalde het een maximale sequentiële leessnelheid van 99,6 MB/s en een maximale sequentiële schrijfsnelheid van 90,9 MB/s. Dit maakt het een van de snelste UHS-I kaarten op de markt.

Naast de indrukwekkende prestaties is deze kaart verkrijgbaar in verschillende opslagcapaciteiten, variërend van 32GB tot 256GB. Dit biedt voldoende ruimte voor het opslaan van grote hoeveelheden foto’s en video’s.

Ik ben ook erg tevreden met het ontwerp en de bouwkwaliteit van de kaart. Het is stevig en duurzaam, wat belangrijk is voor langdurig gebruik en bescherming van uw gegevens.

Wat betreft de prijs, is het altijd aan te raden om prijzen te vergelijken om de beste deal te krijgen. Gelukkig worden de prijzen dagelijks bijgewerkt en zijn de laagste prijzen in de tabel hierboven gemarkeerd.

Kortom, de SanDisk Extreme Pro 95MB/s UHS-I U3 V30 256GB is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een snelle en betrouwbare SD-kaart voor het opnemen van HD- en 4K-video’s. Met zijn indrukwekkende prestaties en ruime opslagcapaciteit is het zeker de investering waard.

Reviews van andere SD Kaarten