Verbatim Pro Plus UHS-I V30 64GB SDXC SD Kaart Review

De Verbatim Pro Plus SD-kaart is een product van het bekende Verbatim merk, dat al sinds 1969 actief is in de dataopslagbranche. Het bedrijf staat vooral bekend om zijn floppy disks uit de jaren 70 en 80, maar biedt tegenwoordig een breed scala aan opslagproducten, waaronder geheugenkaarten, USB-drives en optische media.

De Verbatim Pro Plus SD-kaart is een snelle UHS-I kaart met een leessnelheid van 90MB/s en een schrijfsnelheid van 80MB/s. Met een Video Speed Class 30 (V30) rating is deze kaart zeer geschikt voor het opnemen van video’s met een continue schrijfsnelheid van minimaal 30MB/s. De Verbatim Pro Plus is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, waaronder 32GB, 64GB, 128GB en 256GB.

In deze review wordt de 64GB Verbatim Pro Plus (productnummer 49196, UPC 023942491972) behandeld. De kaart wordt geproduceerd in Taiwan en wordt geleverd met een levenslange garantie. De Verbatim Pro Plus is getest in verschillende USB 3.1 en 3.0 kaartlezers en behaalde hierbij een indrukwekkende sequentiële leessnelheid van 98.5MB/s en een sequentiële schrijfsnelheid van 88.4MB/s, wat hoger is dan de opgegeven snelheden van respectievelijk 90MB/s en 80MB/s.

Daarnaast is de Verbatim Pro Plus ook getest in verschillende camera’s, waarbij de gemiddelde schrijfsnelheid tijdens continu fotograferen werd gemeten. De resultaten van de tests met verschillende camera’s, waaronder de Canon EOS R, Fuji X-T3 en Nikon Coolpix P1000, zijn weergegeven in een tabel in de review.

Tot slot bevat de SD-kaart ook informatie over de productie en de OEM. Uit de interne kaartinformatie blijkt dat de Pro Plus kaart is geproduceerd in januari 2018 en dat Phison de OEM is.

Als je op zoek bent naar een snelle en betrouwbare SD-kaart, is de Verbatim Pro Plus zeker het overwegen waard. Met zijn indrukwekkende lees- en schrijfsnelheden, levenslange garantie en veelzijdigheid is deze kaart geschikt voor zowel professionele fotografen als gewone gebruikers. Bovendien zijn de prijzen van de Verbatim Pro Plus SD-kaarten competitief en worden ze dagelijks geüpdatet, waardoor je altijd de beste deal kunt vinden.

Reviews van andere SD Kaarten