Lexar Professional 633x U3 128GB SDXC SD Kaart Review

De Lexar Professional 633x U3 128GB SD-kaart is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en betrouwbare geheugenkaart. Met een leessnelheid van 95 MB/s en hoge schrijfprestaties, voldoet deze kaart aan de eisen van data-intensieve toepassingen zoals het opnemen van 4K-video.

In prestatietests met USB 3.0 kaartlezers bereikte de 128GB kaart een sequentiële leessnelheid van maximaal 95,5 MB/s, net iets hoger dan de door Lexar opgegeven snelheid. De sequentiële schrijfsnelheid was met maximaal 68,7 MB/s iets lager dan opgegeven, maar nog steeds comfortabel boven de 45MB/s schrijfsnelheid van Lexar.

Bij tests met digitale camera’s bereikte de kaart een schrijfsnelheid van 58,9 MB/s tijdens het continu fotograferen van RAW-beelden met de Nikon Z6 II. Andere geteste camera’s, zoals de Canon EOS R5, Canon EOS 90D, Fujifilm X-Pro3, Fuji X-T10, Olympus OM-D E-M5 Mark III, Sony A7R II en Sony A6400, presteerden ook goed met deze kaart.

Met de 128GB capaciteit biedt deze kaart twee keer zoveel opslagruimte als de 64GB variant, waardoor er voldoende ruimte is voor uren aan videomateriaal of duizenden foto’s. Bovendien wordt de Lexar Professional serie geheugenkaarten ondersteund door een levenslange garantie.

Al met al is de Lexar Professional 633x U3 128GB SD-kaart een betrouwbare keuze met uitstekende prestaties en voldoende opslagruimte. Ik kan deze kaart zeker aanbevelen aan iedereen die een snelle en betrouwbare geheugenkaart nodig heeft.

Reviews van andere SD Kaarten