Silicon Power Superior Pro 128GB SDXC SD Kaart Review

De Silicon Power Superior Pro 128GB SD-kaart is een degelijke keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een snelle en betrouwbare opslagoplossing. Met een leessnelheid van 90MB/s en een schrijfsnelheid van 80MB/s biedt deze kaart voldoende snelheid om moeiteloos video’s op te nemen in 4K-kwaliteit.

De kaart is getest in zowel USB 3.1 als 3.0 kaartlezers, waarbij bleek dat de sequentiële leessnelheid zelfs hoger was dan de geadverteerde snelheid, namelijk 97.9 MB/s. De sequentiële schrijfsnelheid daarentegen was lager dan aangegeven met een meting van 67.4 MB/s. Ondanks dit verschil presteert de kaart nog steeds goed en kan hij gemakkelijk voldoen aan de eisen van de meeste gebruikers.

Het ontwerp van de kaart is vrij eenvoudig en functioneel, zonder extra toeters en bellen. Dit kan voor sommige mensen een voordeel zijn, omdat het minder kans biedt op defecten of problemen.

Wat betreft de duurzaamheid van de kaart, hebben we geen tests uitgevoerd om hierover te oordelen. Het feit dat het is geproduceerd in december 2015 geeft echter aan dat het al enige tijd op de markt is en naar verwachting betrouwbaar is gebleken voor vele gebruikers.

Kortom, de Silicon Power Superior Pro 128GB SD-kaart biedt solide prestaties en betrouwbaarheid voor een goede prijs. Het is een goede keuze voor fotografen en videografen die op zoek zijn naar een snelle en ruime opslagoplossing.

Reviews van andere SD Kaarten