Kingston Canvas Go! UHS-I V30 64GB SDXC SD Kaart Review

De Kingston Canvas Go! 64GB SD-kaart is een solide keuze voor mensen die op zoek zijn naar prestaties en waarde. Deze kaart biedt een leessnelheid van 90MB/s en een schrijfsnelheid van 45MB/s, wat meer dan voldoende is voor het opnemen van HD- en 4K-video’s. De kaart is ook V30-geclassificeerd, wat betekent dat het een gegarandeerde continue schrijfsnelheid van minstens 30MB/s biedt.

In mijn tests presteerde de Kingston Canvas Go! 64GB SD-kaart zelfs beter dan geadverteerd. Het behaalde een sequentiële leessnelheid van 98.5MB/s en een sequentiële schrijfsnelheid van 88.3MB/s. Dit zijn indrukwekkende cijfers, vooral omdat de kaart slechts tot 45MB/s schrijfsnelheid wordt geadverteerd.

Deze kaart is beschikbaar in verschillende capaciteiten, variërend van 32GB tot 512GB. Je kunt degene kiezen die het beste bij je behoeften past. Bovendien biedt Kingston een levenslange garantie op de kaart, waardoor je gemoedsrust hebt.

Ik heb deze kaart getest met verschillende camera’s, waaronder de Canon EOS R, Fuji X-T3 en Nikon Coolpix P1000, en het werkte zonder enige problemen. De kaart reageerde snel en leverde consistente prestaties.

De Kingston Canvas Go! 64GB SD-kaart is een betrouwbare keuze voor fotografen en videografen die op zoek zijn naar een betaalbare optie met goede prestaties. Het heeft de capaciteit om veeleisende taken aan te kunnen en levert snelle en consistente prestaties. Als je op zoek bent naar een nieuwe SD-kaart, raad ik deze zeker aan om te overwegen.

Reviews van andere SD Kaarten