Polaroid Extreme Performance UHS-I U3 64GB SDXC SD Kaart Review

De Polaroid Extreme Performance UHS-I U3 64GB SDXC-kaart wordt onder licentie gedistribueerd door C&A Marketing, een bedrijf dat ook producten verkoopt onder de naam Kodak. Deze kaart belooft leessnelheden tot 95 MB/s en schrijfsnelheden tot 90 MB/s. De UHS Speed Class 3 (U3) betekent dat de kaart minstens 30 MB/s continue schrijfsnelheden kan behalen voor het opnemen van 4K-video’s. Deze Polaroid Extreme Performance SD-kaarten zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 16, 32, 64 en 128 GB. In deze review is de 64GB-versie (PLDMEPSD64GB) met UPC 840102158960 getest. De kaart heeft een levenslange beperkte garantie.
Op de verpakking staat vermeld dat de kaart in Taiwan is gemaakt. De prestaties van de Polaroid Extreme Performance-kaart zijn getest in USB 3.1 en 3.0 geheugenkaartlezers. In de benchmarktests behaalde de 64GB-kaart een sequentiële leessnelheid van maximaal 98,5 MB/s. Dit is ruim boven de opgegeven 95 MB/s. De schrijfsnelheid bereikte maximaal 88,7 MB/s sequentieel in het hoogste benchmarkresultaat. Dit is iets lager dan de beweerde 90 MB/s schrijfsnelheid.
De schrijfprestaties varieerden afhankelijk van de kaartlezer en in sommige lezers kwam het dichter bij de geadverteerde 90 MB/s schrijfsnelheid dan in andere lezers.
De Polaroid Extreme Performance-kaart zal worden getest in camera’s om de schrijfsnelheid te evalueren. De resultaten van deze cameratests zullen in de onderstaande tabel worden weergegeven zodra ze beschikbaar zijn. De volgende camera’s zijn getest met deze kaart: Canon EOS R, Fuji X-T3, Nikon Coolpix P1000. In de SD-kaart is informatie gecodeerd. De interne SD-kaartregister bevat informatie over de kaart. Deze kaart is geproduceerd in juni 2018. Het OEM ID geeft aan dat de kaart is geproduceerd door Phison, dat controllers maakt en kaarten produceert voor verschillende merken. Vergelijk prijzen van de Polaroid Extreme Performance kaart. De laagste prijzen worden in de onderstaande tabel gemarkeerd. Prijzen worden dagelijks bijgewerkt.

Reviews van andere SD Kaarten