Wise Advanced SD-N UHS-II 128GB SDXC SD Kaart Review

De Wise Advanced SD-N is een SD-kaart die wordt aangeboden door Wise Advanced, een bedrijf gevestigd in Taiwan. Deze SD-kaart wordt geprezen om zijn hoge lees- en schrijfsnelheden. Met leessnelheden van 290 MB/s en schrijfsnelheden van 260 MB/s is dit een van de snelste SD-kaarten op de markt.

De SD-N is verkrijgbaar in drie verschillende capaciteiten, namelijk 128GB, 256GB en 512GB. Het is belangrijk op te merken dat de 512GB-variant op het moment van introductie in 2022 de eerste SDXC UHS-II-kaart was in de V90-klasse. Dit betekent dat deze kaart geschikt is voor het opnemen van 8K-video’s.

Ik heb de 128GB SD-N-kaart getest en deze bleek zeer indrukwekkende prestaties te leveren. Bij benchmarktests bereikte de kaart een maximale sequentiële leessnelheid van 301,1 MB/s en een maximale sequentiële schrijfsnelheid van 274,6 MB/s. Dit zijn betere prestaties dan wat Wise Advanced adverteert.

Het is echter belangrijk om op te merken dat deze hoge snelheden alleen haalbaar zijn wanneer de kaart wordt gebruikt in UHS-II-apparaten. Als je de kaart gebruikt in UHS-I-apparaten, zullen de snelheden lager zijn. Dit is iets om rekening mee te houden als je van plan bent om deze kaart aan te schaffen.

Wat betreft de prijs, Wise Advanced biedt de SD-N-kaart tegen verschillende prijzen aan, afhankelijk van de capaciteit. Het is altijd raadzaam om de prijzen te vergelijken voordat je een aankoop doet, omdat deze dagelijks kunnen veranderen.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de prestaties van de Wise Advanced SD-N-kaart. Het biedt indrukwekkende lees- en schrijfsnelheden en is ideaal voor mensen die werken met grote bestanden, zoals 8K-video’s. De kaart wordt geleverd met een garantie van 2 jaar, wat ook een pluspunt is. Ik zou deze SD-kaart zeker aanbevelen aan gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbare en snelle opslag voor hun digitale apparaten.

Reviews van andere SD Kaarten