Review: Toshiba Exceria UHS-I U3 64GB SDXC SD Kaart

De Toshiba Exceria UHS-I Class 3 64GB SD-kaart is een krachtige en betrouwbare keuze voor gebruikers die veel opslagruimte en hoge snelheden nodig hebben. Met een leessnelheid van 95MB/s en een schrijfsnelheid van 60MB/s garandeert deze kaart vloeiende prestaties bij het opnemen en afspelen van video’s, inclusief 4K-beelden.

De kaart is voorzien van de UHS Speed Class 3 (U3) aanduiding, wat betekent dat hij een continu schrijfprestatie van minimaal 30MB/s biedt. Dit is ideaal voor het vastleggen van snelle actiemomenten of het opnemen van video’s in hoge resolutie.

Wat betreft compatibiliteit is de Exceria UHS-I Class 3 kaart getest met verschillende camera’s en is hij compatibel bevonden met topmerken zoals Canon, Fuji, Nikon, Olympus, Pentax en Sony. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor professionele fotografen en videografen.

Daarnaast is deze SD-kaart gemaakt in Japan en wordt hij geleverd met een garantie van vijf jaar, wat getuigt van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het product.

In benchmarktests hebben gebruikers de maximale leessnelheid van 98,1 MB/s en de maximale schrijfsnelheid van 61,0 MB/s bereikt, wat iets hoger is dan de specificaties van de kaart. Dit betekent dat de kaart snel en efficiënt gegevens kan overdragen.

Ten slotte biedt deze SD-kaart een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met dagelijks bijgewerkte prijzen is het mogelijk om de beste deal te vinden en te profiteren van een hoogwaardige kaart tegen een betaalbare prijs.

Al met al is de Toshiba Exceria UHS-I Class 3 64GB SD-kaart een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar hoge snelheden, betrouwbaarheid en voldoende opslagruimte voor hun camera’s en andere apparaten.

Reviews van andere SD Kaarten