SanDisk Extreme 80MB/s UHS-I U3 128GB SDXC SD Kaart Review

De SanDisk Extreme 80MB/s 128GB SD-kaart biedt uitstekende prestaties en goede waarde voor zijn prijs. Met een leessnelheid van 85.2 MB/s en een schrijfsnelheid van 80.4 MB/s overtreft deze kaart de opgegeven snelheden van SanDisk. Dit is indrukwekkend, vooral gezien het feit dat de kaart slechts een schrijfsnelheid van 60MB/s zou hebben.

In camera’s presteert de kaart ook goed. In de Canon 5Ds behaalde de kaart vergelijkbare resultaten als de topklasse UHS-I kaarten van Sony, Samsung en Transcend. Tijdens continu fotograferen haalde de kaart een gemiddelde snelheid van 67.3MB/s, slechts enkele MB/s langzamer dan de topklasse SanDisk Extreme Pro.

De kaart is geschikt voor zowel foto- als videografie, met de UHS Speed Class 3 (U3) classificatie die gegarandeerd een minimale continue schrijfsnelheid van 30MB/s biedt. Dit maakt de kaart geschikt voor het opnemen van 4K video’s.

Met zijn 128GB capaciteit biedt de kaart voldoende opslagruimte voor grote hoeveelheden foto’s en video’s. Daarnaast is de kaart ook beschikbaar in 256GB capaciteit.

Al met al is de SanDisk Extreme 80MB/s 128GB SD-kaart een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar goede prestaties tegen een redelijke prijs.

Reviews van andere SD Kaarten