Kingston 90/80 U3 UHS-I 256GB SDXC Speeed Class 3 SD Kaart Review

De Kingston UHS-I Speed Class 3 SD-kaart met 256 GB capaciteit is een krachtige SD-kaart die indruk maakt met zijn snelheden. Met leessnelheden van maximaal 90 MB/s en schrijfsnelheden van maximaal 80 MB/s is deze kaart ideaal voor 4K-videografie en continu fotograferen.

Wat deze SD-kaart echt onderscheidt, is zijn UHS Speed Class 3-beoordeling (U3), die een gegarandeerde continue schrijfprestatie van minimaal 30 MB/s voor het opnemen van 4K-video garandeert. Dit maakt het een geweldige keuze voor professionele videografen en enthousiaste fotografen.

De Kingston UHS-I U3-kaart is beschikbaar in verschillende capaciteiten, waaronder 32 GB, 64 GB, 128 GB en 256 GB. Met een levenslange garantie bent u verzekerd van de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze kaart.

In benchmarktests heeft de Kingston U3 256GB-kaart zelfs de geadverteerde leessnelheid van 90 MB/s overtroffen, met een maximale sequentiële leessnelheid van 98,5 MB/s. De hoogst behaalde sequentiële schrijfsnelheid was 87,7 MB/s, maar merkbaar lager bij het benchmarken van een lege kaart.

In combinatie met verschillende camera’s, zoals de Canon EOS R, Fuji X-T3, Nikon Z50, Nikon Coolpix P1000 en Sony A1, presteert de 256GB U3-kaart uitstekend en behoort hij tot de top in zijn klasse.

Wat betreft de prijs, deze kan variëren afhankelijk van de capaciteit en de winkel waar u de kaart koopt. Het is echter altijd een goed idee om prijzen te vergelijken om de beste deal te vinden.

Kortom, de Kingston UHS-I Speed Class 3 SD-kaart met 256GB capaciteit biedt indrukwekkende prestaties en betrouwbaarheid. Of u nu 4K-video’s opneemt of continu fotografeert, deze kaart is een uitstekende keuze.

Reviews van andere SD Kaarten