SanDisk Extreme Plus 80MB/s 32GB SDHC UHS-1 SD Kaart

De SanDisk Extreme Plus 80MB/s is een SD-kaart die gepositioneerd is tussen de Extreme en de Extreme Pro. De naam Extreme Plus werd geïntroduceerd in januari 2014. Voor een korte periode werd het gelabeld als Extreme 80MB/s met een zwart en rood label. De Extreme Plus heeft een gouden label. Volgens SanDisk biedt deze kaart een leessnelheid van 80MB/s en schrijfsnelheid van 60MB/s. Hij is verkrijgbaar in capaciteiten van 8, 16, 32, 64 en 128 GB.

We hebben de SanDisk Extreme Plus 32GB SDHC-kaart getest in verschillende USB 3.0-kaartlezers en camera’s. In de kaartlezers presteerde hij boven specificatie. Hij behaalde een leessnelheid van 98,449 MB/s in de SanDisk Extreme Pro UHS-II-lezer en 96MB/s in verschillende andere lezers. In verschillende kaartlezers werden maximale sequentiële schrijfsnelheden van 60MB/s behaald.

We hebben de kaart getest in verschillende camera’s, waaronder de Nikon D810, D7100 en D3300. De schrijfsnelheid werd gemeten tussen de 48-50 MB/s in deze camera’s. De Canon 7D Mark II behaalde een schrijfsnelheid van 52,2 MB/s.

Over het algemeen presteerde de SanDisk Extreme Plus 80MB/s goed in onze tests. Hij bood lees- en schrijfsnelheden die dicht bij de specificaties lagen. De kaart is compatibel met een breed scala aan camera’s en kaartlezers.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare SD-kaart met goede prestaties, dan is de SanDisk Extreme Plus 80MB/s een goede keuze. Hij is verkrijgbaar in verschillende opslagcapaciteiten en de prijzen zijn concurrerend. Je kunt de prijzen vergelijken in de bovenstaande tabel om de beste deal te vinden.

Reviews van andere SD Kaarten