Transcend R:95/W:85 MB/s U3 64GB SDXC SD Kaart Review

De Transcend 95/85 UHS-I U3 is een snelle en betrouwbare SD-kaart. Volgens Transcend heeft de kaart een leessnelheid van 95MB/s en een schrijfsnelheid van 85MB/s. Dit wordt ook bevestigd door benchmarktests waarbij de kaart zelfs hogere snelheden behaalde dan geadverteerd, met een leessnelheid van 96.8MB/s en een schrijfsnelheid van 89.9MB/s.

De kaart heeft een capaciteit van 64GB en maakt gebruik van MLC flash-geheugen, wat zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur dan TLC flash-geheugen. Bovendien wordt de kaart geleverd met een beperkte levenslange garantie van Transcend.

In camera-tests presteerde de Transcend 95/85 64GB SDXC-kaart vergelijkbaar met de 32GB SDHC-versie. Het was consistent een van de snelste UHS-I kaarten op de markt, hoewel het niet helemaal kon concurreren met de SanDisk Extreme Pro 95MB/s.

De kaart is getest met verschillende camera’s, waaronder Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Olympus, Panasonic en Pentax. Het presteerde goed in al deze camera’s en was een betrouwbare keuze voor het opnemen van Ultra HD 4K-video.

Een ander voordeel van de Transcend 95/85 UHS-I U3 is de prijs. Hoewel het niet de goedkoopste optie op de markt is, biedt Transcend een vergelijkbare kaart aan met een iets lagere schrijfsnelheid voor een veel lagere prijs. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar goede prestaties tegen een redelijke prijs.

Al met al is de Transcend 95/85 UHS-I U3 een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een snelle en betrouwbare SD-kaart met voldoende capaciteit voor het opnemen van Ultra HD 4K-video. Het presteert goed in zowel benchmarktests als in-camera tests en wordt ondersteund door de betrouwbare garantie van Transcend.

Reviews van andere SD Kaarten